Background Image

A drogfogyasztás jelei

Home  /  Cikkek  /  A drogfogyasztás jelei

Megnövekszik az iskolai hiányzás, a tanulmányi eredmény hirtelen romlik; Nem érdekli a megjelenése, külseje; Fizikai változások, mint orrfolyás, vörös szem, köhögés, sípoló légzés; Visszahúzódás a családtagoktól, barátoktól vagy az érdeklődési területektől; Elszigeteltség, depresszió, állandó levertség, fáradtság; Ellenségesség, együttműködési készség hiánya; Egyre több pénz kölcsönkérése; Nem tud a készpénzzel elszámolni, különösen a kisebb összegekkel; A baráti kör megváltozása; A korábban fontos hobbik, sportok iránti érdeklődés hiánya.

Továbbá: Az étkezési/alvási szokások megváltozása; kábítószer-maradványok, fogyasztási kellékek vannak jelen, mint cigarettapapír, ezüstpapír, gázöngyújtó,szemcseppentő, pipa, injekciós készlet, fertőtlenítő; füstölő vagy légfrissítő használata; szipuzásra utaló kellékek jelenléte, mint habszifonpatron, ragasztó, oldószerek, hajlakk, körömlakk, hibajavító, háztartási vegyi anyagok; alkoholszagú lehelet vagy leheletet frissítő cukorkák/rágók hirtelen és gyakori használata; hirtelen erős parfümök használata; nagyobb titkolózás a tevékenységeivel és a tulajdonában levő tárgyakkal kapcsolatban.

Ne vonjon le azonban messzemenő következtetéseket, hiszen néhány ilyen tünetnek más oka is lehet. Használja a józan ítélőképességét. Viszont ne legyen elnéző, ha kell derítse ki, mert ezen múlhat, hogy gyermeke drogfüggőként vagy drogmentesen éli le további életét!

Függőség kezelése diszkréten, humánusan és véglegesen!
www.narconongarab.hu

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Bármilyen problémád vagy kérdésed van a drogokkal kapcsolatban, írj nekünk és mi segítünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Kér postán ingyenes tájékoztatót a programról?
nemigen

Postázási cím

Üzenet

Az adatait bizalmasan fogjuk kezelni. Minden rendelkezésünkre bocsátott információ szigorúan bizalmas jellegű. További információk: Adatvédelmi irányelvek

2,109 total views, 2 views today