Background Image

Orvosi véleménye: mi az ami megmentheti egy függő életét?

Home  /  Cikkek  /  Orvosi véleménye: mi az ami megmentheti egy függő életét?

Dr. Lerner Péter vagyok, 1984 óta praktizáló orvos. Ezen idő jelentős részét belgyógyászati osztályokon töltöttem, de több mint 10 évet dolgoztam börtön kórházban is.
Bőséges tapasztalatom van arról a mentális és testi pusztításról, ami a drogok használatának következménye, ahogyan egy, talán a kamaszkor nehézségeivel küzdő, de alapvetően mégis bizakodó és egészséges ember átalakul egy olyan lénnyé, akit a következő drog-adagon kívül szinte miden hidegen hagy; beleértve saját egészségét, jövőjét, hozzátartozói szeretetét…

Dr. Lerner Péter, orvos, aki a elmondja a tapasztalatát a Narconon programról.

Volt szerencsém dolgozni a NARCONON® programmal, amely az általam ismert egyetlen hatékony technológiát alkalmazza, és képes megfordítani ezt az egyébként legtöbbször egyirányú és halállal végződő folyamatot. Kimerítően tanulmányoztam ezt a technológiát, beleértve a hazai és az évtizedes múltú nemzetközi eredményeket is.

Az esetek több mint 90%-ban mind a nemzetközi mind a hazai intézmények képesek a sikeres leszokás és további drogmentes, boldog élet eredményét nyújtani.

Személyesen is több embert ismerek, akik egy „minden mindegy”, pusztuláshoz közeli, bűnöző állapotból visszakerültek a testileg is egészséges, családjukkal ismét boldogan élő, másokat is segítő és ismét szép jövőt teremtő állapotba. Bárki, aki kapta már vissza elveszettnek hitt hozzátartozóját, ismeri e változás értékét.

A Narconon drogrehabilitációs program egy új élet lehetőségét nyújtja a tanulóinak.

A NARCONON® által használt technológiát L. Ron Hubbard fejlesztette ki. Ez elképesztően egyszerű és talán épp emiatt ennyire hatékony: a test saját, alapvető öntisztuló és öngyógyító folyamatait erősíti fel, teszi sokkal hatékonyabbá olyan étrendi és más változtatásokkal, amelyeket egyébként bármelyik hozzáértő fitneszedző is javasolna bárkinek, aki egészségesebb akar lenni.

Ha bárkinek bármilyen kérdése van a NARCONON® programjával kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésre:

dr. Lerner Péter
iroda@narconon.hu

7,683 total views, 1 views today