Background Image

Drogelvonás

Home  /  Drogelvonás

Gyógyszermentes elvonás

Minden tanulónak saját személyes elvonási specialista áll rendel­kezésére, hogy segítsen. Tápanyagokat és különleges technikákat használnak a kényelmetlenség és az esetleges fájdalmas tünetek enyhítésére.

Az elvonás után megkezdődik egy új és jobb élet.

„Amikor bejöttem, fetrengtem a fájdalomtól. A vitaminok, az ásványi anyagok és az állandó segítségnyújtás keresztülvitt a heroinelvonáson. Azóta nincsenek fájdalmaim.”

„Elmentem egy 12 lépéses programra. Ott azt mondták, hogy a visszaesés a gyógyulás része. Úgy ismerkedtem meg a heroinnal, hogy más emberek történeteit hallgattam ott. Amikor bekerültem a Narcononhoz, rettegtem a gyógyszermentes elvonástól. De ez volt a legkönnyebb elvonás, amin valaha is átestem. Most kimondhatatlanul boldog vagyok. Fantasztikusan érzem magam. Úgy ébredek reggelente, hogy jó napom lesz. Ez korábban soha nem történt meg velem!”

Új élet méregtelenítő program

Az Új élet méregtelenítő a Narconon program egy másik egyedi alkotórésze. Ez L. Ron Hubbardnak azon a felfedezésén alapul, hogy a drogmaradványok láthatóan elzáródnak a test zsírszöveteiben, és évekkel azután is újra aktiválódhatnak, hogy a személy felhagyott a drogfogyasztással. A drogok ártalmas testi és szellemi hatásai nem érnek véget azzal, hogy a személy abbahagyja a drogozást, ezért létfontosságú lépés a test megszabadítása a drogoktól, hogy többé ne fejtsenek ki testi és lelki hatást az illető életére.

A megoldás?

Az Új élet méregtelenítő a következőkből áll: testmozgás, izzadás szaunában, gondosan felügyelt folyadékbevitel és táplálkozás. Az eljárásmód felszabadítja és kimossa a méreganyagokat, amelyek a testben maradtak – még azután is, hogy a személy felhagyott a drogozással.

Kérdezd meg bármelyik Narconon-végzettet az Új élet méregtelenítőről. El fogják mondani, hogy kiizzadták a drogokat, amelyek be voltak zárva a szervezetükbe, és új energiára, új életerőre tettek szert – egy olyan új életre, amelynek már nem része a drog utáni sóvárgás.

„Kezdtem ismét reménykedni. Ez lényeges volt. A szaunaprogram nélkül ma nem lennék az, aki vagyok.”

Az objektívek

A drogok eltompítják a személy tudatosságát és képtelen érzékelni a környezetét.

Az objektívek (megfigyelhető tárgyi dolgok, külső környezet) segítenek a tanulót kommunikációba hozni másokkal és a jelen idejű környezettel. Annak elérése, hogy az illető képes legyen stabilan a jelen időben tartózkodni, igen fontos tényező a drogrehabilitáció során. A személy figyelme szó szerint több ezer különféle múltbeli pillanatban le lehet ragadva. A viselkedését és a dolgokhoz való hozzáállását befolyásolják az ilyen múltbeli tapasztalatok. Mivel olyan sok figyelme van a múltján, csak kevés, vagy egyáltalán semmi nem marad arra, ami itt és most van.

Az objektívek célja, hogy a személyt a múltból kihozzák a jelenbe – hogy hajlandó és képes legyen szembenézni az élettel anélkül, hogy drogokhoz kellene nyúlnia.

„Felismertem, hogy ezeket az eszközöket felhasználhatom arra, hogy újra összerakjam az életem. Nyugodt és boldog vagyok. Most már van jövőm.”

„A Narconon újra megtanít élni, és a kezedbe adja az eszközöket, amelyekkel drogmentes tudsz maradni.”

Életvezetési készségek

Amint a drogok utáni sóvárgást véglegesen sikerült leküzdeni, és már megszűnt a függőség fizikai oldala, itt az idő azokkal az okokkal foglalkozni, amelyek miatt a személy eredetileg a drogokhoz nyúlt.

Ez gyakorlati jellegű tanfolyamok során történik, ahol az egyén elsajátítja azokat az életvezetési készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen. Ezek olyan készségek, amelyeket a függőséggel küzdő emberek gyakran szem elől veszítettek – ha egyáltalán valaha is rendelkeztek velük.

A hatékony gyakorlás és tanulás stabilitáshoz és a személyes értékek visszatéréséhez vezet. Ugyanilyen fontos, hogy ezek a tanfolyamok segítenek kifejleszteni azt az önkontrollt és személyes tartást, amely szükséges a drogmentes élethez.

„A Narconon visszaadta nekem az eszközöket, amelyeket valahol menet közben elveszítettem. Megtanított arra, hogy újra éljek… hogy valóban éljek.”

Függőség kezelése diszkréten, humánusan és véglegesen!
www.narconongarab.hu

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Bármilyen problémád vagy kérdésed van a drogokkal kapcsolatban, írj nekünk és mi segítünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Kér postán ingyenes tájékoztatót a programról?
nemigen

Postázási cím

Üzenet

Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolattartás céljából a szolgáltató az általam megadott személyes adataimat felhasználja.

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatvédelmi Szabályzat tartalmát.

Az adatait bizalmasan fogjuk kezelni. Minden rendelkezésünkre bocsátott információ szigorúan bizalmas jellegű. További információk: Adatvédelmi irányelvek

12,652 total views, 2 views today