Background Image

Narconon Garáb: rehabilitációs intézet a tartós sikerért

Home  /  Drogelvonás  /  Narconon Garáb: rehabilitációs intézet a tartós sikerért

Kitörés a függőségből?
A Narconon Garáb alternatív rehabilitációs intézet már sokaknak segített

A Garábon működő Narconon Új Élet Központ a szenvedélybetegek életének megmentésével foglalkozik. Programunk a kábítószer- és alkoholfüggőknek segít megszabadulni a drogok okozta hatásoktól, és legalább ugyanilyen fontosnak tartja a megtisztult szenvedélybetegeket elindítani egy teljesebb, jobb élet útján. Éppen ezért úgy érezzük, hogy a Narconon Garáb több, mint rehabilitációs intézet: itt az egyén a függőség megszűnésével, a gyógyulási folyamattal párhuzamosan valami újat hoz létre – új életszemléletet, teljes kontrollt az élet felett, önbizalmat és életcélt.

A szenvedélybetegségek megfosztanak a nagyszerű lehetőségektől, elrabolják az örömöt és nem engedik kibontakozni szabadon a személyiséget. Ön is ismer olyan drog- vagy alkoholfüggőt, aki gyakran elveszti az uralmat a tettei felett, és a káros következmények ellenére is tovább folytatja ezt az életvitelt? Lehet, hogy ez az ember Önnek családtagja, gyermeke vagy társa, esetleg barátja?

Tudnia kell, hogy egy függő hiába menekül a kábítószerek elől, azok egyre növekvő terhet jelentenek a számára. Segítségre van szüksége ahhoz, hogy kitörjön ebből az ördögi körből.

Kitől érdemes segítséget kérni és kitől nem?

Sokan próbálkoznak a rehabilitáció hagyományos formáival, sokan egyik rehabilitációs intézetből a másikba mennek, egyik szenvedélyből a másikba menekülnek. Miért olyan nehéz megszabadulni a drogoktól, az alkoholtól, amikor nyilvánvaló, hogy romba döntik az egészséget, a társas kapcsolatokat, a személyiséget? Vajon mi baja lehet az Ön családtagjának, barátjának az élettel, hogy önmérgezéssel próbál enyhülést találni?

A Narconon felismerte, hogy a kérdésekre a múltban rejlik a válasz. Ha a mindennapok gondjai, nyomása vagy egyhangúsága okozzák a problémát, akkor ezeket a problémákat kell felszámolni ahhoz, hogy elkerüljük a visszaesést, és tartós eredményt érjünk el.

Ezért tud a Narconon Garáb rehabilitációs intézet komoly sikereket felmutatni, mert megközelítésmódja alapvetően más, mit a többi terápiájé. Aki segítséget kér tőlünk, annak megmutatjuk a tartós győzelemhez vezető lépéseket is.

Mi különbözteti meg a Narconon Garábot a többi rehabilitációs intézettől?

 • a drog- és alkoholfüggőség kezelésére nem hagyományos orvosi módszereket alkalmazunk: nem használunk gyógyszereket, nem alkalmazunk csoportterápiát
 • a programunk egyénre szabott
 • a célunk nem egyszerűen a drog- és alkoholfüggőség felszámolása, hanem az egyén életének helyreállítása, egy teljesebb, boldogabb élet kibontakoztatása
 • valódi megoldást nyújtunk és nem látszólagost, átmenetit
 • felvértezzük a függőket olyan eszközökkel és módszerekkel, amelyekkel távol maradhatnak a drogoktól, és megmutatjuk konkrétan, hogyan javíthatnak az állapotukon az élet valamennyi területén
 • politika- és vallásmentes a programunk

A Narconon Garáb egyike a Narconon Nemzetközi drogrehabilitciós és megelőzési hálózat 45 bentlakásos rehabilitációs intézetének. Ez a világméretű hálózat az elmúlt 50 évben számtalan szenvedélybeteg életét mentette meg. A sikernek számunkra egyetlen releváns mutatója van: azoknak a száma, akik új életet élnek drogok nélkül. Ez a szám folyamatosan növekszik.

Mit nyújt a Narconon Garáb rehabilitációs intézet által alkalmazott technológia?

 • egészség
 • újra az a szerethető családtag lesz, aki régen volt – helyreállnak a megtépázott családi és baráti viszonyok
 • önbizalom, képesség a célok elérésére
 • megújult tanulási és munkakedv
 • hatékony kommunikációs képesség
 • az élet igazán fontos feladataira való ráhangolódás: pártalálás, családalapítás, karrier
 • biztonságos, nyugodt élet
 • kitörés a visszahúzó közösségekből

Milyen gyakorlati lépéseket tehet a változás érdekében?

Ne halogasson tovább, tegye meg Ön az első lépést! Ha azt szeretné, hogy családtagja, barátja újra teljes életet éljen, segítsen neki! A Narconon Garábban olyan rehabilitációs intézetet talált, amelyik képes legyőzni a drog- és alkoholfüggőséget, és gyökeres változást hozni. Ön világosan látja azt, amit a szenvedélybeteg nem: ha tovább akar élni, fel kell hagynia a drogok, az alkohol világába való meneküléssel.

Vessen véget a szenvedésnek, csatlakozzon a Narconon Garáb rehabilitációs intézet programjához!
Hívja a +36 70 361 93 22 telefonszámot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

3,639 total views, 1 views today