Background Image

Mit adhat a Narconon drogrehabilitációs program egy függőnek?

Home  /  Drogelvonás  /  Mit adhat a Narconon drogrehabilitációs program egy függőnek?

A Narconon drogrehabilitációs program képes megszabadítani egy függőt a drogok rabságától.
A programban résztvevő személy képessé válik arra, hogy felülkerekedjen a függőségén, hogy drogmentesen termelékeny, sikeres életet élhessen.

De mit ad a függőnek ez a program?

 

Képes gyógyszer nélkül leszokni:

Képzett specialistáink 24 órás felügyelete mellett megszűnnek a személy drogok okozta testi fájdalmai, sokkal jobban érzi magát. Ismét jó étvággyal fogyasztja el az ételt és nem lesznek problémái az alvással. Nyugodtabbá válik, és megkezdi útját egy drogmentes élet felé.

„Amikor bejöttem, fetrengtem a fájdalomtól. A vitaminok, az ásványi anyagok és az állandó segítségnyújtás keresztül vitt az elvonási tüneteken. Azóta nincsenek fájdalmaim.”

 

Visszaszerzi életerejét és energiáját:

A gondosan felügyelt méregtelenítő program alatt a személy teste megtisztul a méreganyagoktól, amelyek a testben maradtak, még azután is, hogy felhagyott a drogfogyasztással. Új energiára és életerőre tesz szert és megszűnik a drogok utáni sóvárgása. Testi és szellemi frissességet ér el.

„Felhagytam azzal, hogy folyton csak a drogokon jár az eszem. Olyan régen éreztem magam ilyen jól, hogy már nem is emlékszem, mikor volt.”

 

Újra képes önálló döntéseket hozni:

Már nem rágódik az egyén a múlton, figyelmét folyamatosan egy számára sikeres cél felé irányítja. Már nem a drogok irányítják az életét, hanem képessé válik megfelelő, jó döntéseket hozni a saját életével és a környezetével kapcsolatosan.

„Felismertem, hogy ezeket az eszközöket felhasználhatom arra, hogy újra összerakjam az életem. Nyugodt és boldog vagyok. Most már van jövőm.”

 

Tudja kezelni a problémáit:

Kifejlődik az önkontrollja, és visszaszerzi az önbecsülését. Ráeszmél saját, személyes értékeire, melynek eredménye a drogmentes élet fenntartása. Hatékony tanulással és gyakorlással stabilitást ér el.

„Én a programon tanultaknak köszönhetem, hogy most egyáltalán életben vagyok.”

Ha azt látja, hogy egy szerette drogproblémákkal küzd, ne várjon tovább! Vegye fel velünk itt a kapcsolatot, és hozza el az illetőt a Narconon Garáb Új Élet Központba.

 

1,233 total views, 1 views today