Background Image

A drogfüggőség a legnagyobb akadály a személyiségfejlődésben

Home  /  A drogfüggőség a legnagyobb akadály a személyiségfejlődésben

Drogfüggőség

A drogfüggőség éveket, évtizedeket rabolhat el a szenvedélybeteg életéből, hiszen ezt az időszakot kizárólag a droggal összefüggő tevékenységek, kapcsolatok uralják. Hogyan lehet visszanavigálni egy függőt a valódi életbe?

A drogfüggőségre csak egyetlen válasz létezik: a gyógyszermentes elvonóprogram

A Narconon Garáb rehabilitációs programja egy gyógyszermentes elvonóprogram. Ez az egyik alapvető különbség, ami megkülönbözteti más rehabilitációs programoktól. Aki beleesik a drogfüggőség csapdájába, annak nehéz megtalálni a kiutat. Sokan vannak köztük, akik számos rehabilitációs programon túl vannak már, számos módszert kipróbáltak már: a kezdeti sikereiket ugyanis nem tudták hosszú távon tartani.

A drogelvonó kúrák legérzékenyebb pontja ugyanis a visszaesés.

A Narconon más.
Itt nincsenek helyettesítő drogok.
Nincs ugrás egyik szenvedélybetegségből a másikba.
Nincs sem 28 nap, sem 12 lépés.
Itt eredmények vannak.

Valódi gyógyulás gyógyszerek nélkül?

Igen, a valódi, visszaesésmentes gyógyulás az, amit a Narconon megvalósít. Olyan utat választottunk, amelyik a lehető leggyorsabban és problémamentesen segít leszokni a drogfüggőségről. Nem állítjuk, hogy a drogokat elhagyni egyszerű lesz. A mi feladatunk az, hogy minden szenvedélybetegnek járható utat biztosítsunk – amin képes végigmenni. Először a mi segítségünkkel, aztán önállóan.

A Narconon Garáb minden személynek biztosít egy elvonási specialistát, aki a nap 24 órájában a segítségére van. Ő az, aki végigkíséri a drogok elhagyásának nehéz időszakán. Az elvonási tünetként jelentkező fájdalmakat görcsoldó masszázzsal, szelíd fizikai technikákkal kezeli.

A Narconon munkatársai figyelemmel kísérik az alvást, a megfelelő táplákozást és folyadékbevitelt, illetve az általános haladást. Mivel a drogfüggőség az egészségi állapot folyamatos romlását eredményezi, a fizikai hanyatlásból kell visszahozni a személyt. A fogyás, a fizikai kondíció romlása, a csökkent immunműködés, az emésztőrendszer betegségei, a nehezen gyógyuló sebek, gyulladások, a fogak és a haj kihullása a leggyakoribb következmények. A rossz fizikai állapoton kell legelőször segíteni, hogy az ne akadályozza a személyt a terápiában való részvételben.

A drogfüggőség kémiai függőség. Ezért a detoxikáció mindig az első lépés a drogfüggőségből való kigyógyulás útján. A folyamat során a drogfüggő szervezetéből kitisztítjuk a drogok és azok metabolitjai által létrehozott toxinokat.

A Narconon egyedi detoxikációs módszert dolgozott ki, amely a következő részekből épül fel:
futás a vérkeringés serkentésére
hosszabb idő eltöltése száraz, különlegesen szellőztetett szaunában a méreganyagok kiizzadása érdekében
megfelelő táplálkozás
elegendő pihenés

Segítéség a függőségben szenvedőknek

Nálunk mindenki egyéni elbánásban részesül. A detoxikálást is az adott személy igényeire szabjuk, és a folyamatot elvonási specialisták felügyelik – így érhetjük el a legjobb eredményt. A fizikai állapot javulásával elindítjuk a pszichés zavarok kezelését, amelynek során felszámoljuk a világtól való elidegenedés érzését, visszatér a motiváció és az önkontroll. Célunk, hogy az egyén minél harmonikusabban illeszkedjen vissza a társadalomba, és kezdje élni új, boldogabb életét.

A Narconon Garáb eredményesen veszi fel a harcot a drogfüggőséggel. Ön is részese lehet a sikertörténetnek: kérjen segítséget most!
Hívja a +36 30 400 51 51 telefonszámot, vagy vegye fel felünk a kapcsolatot online!

5,958 total views, 1 views today