Background Image

Az egyes drogok elvonási tünetei

Home  /  A drogokról  /  Az egyes drogok elvonási tünetei

Általános tudnivalók

Egy személy, aki leszokik a drogokról vagy az alkoholról különböző tüneteket tapasztalhat meg attól függően, hogy milyen drogoktól függött. Ezért egy rövid leírást készítettünk a különböző drogok jellemző vonásairól és arról, hogy hogyan kezeljük őket.

Vedd figyelembe, hogy ha az elvonókúrát megfelelően végezzük, akkor ezek a tünetek drasztikusan csökkennek vagy nem is jönnek elő. Ha ezeket a dolgokat tapasztalod a személyen, akkor a lépést nem standardon szolgáltatod. Ebben az esetben azonnal tudd meg, hogy mi nem történik standardon és korrigáld.

Ez a rész azért került ebbe az anyagba, hogy olyan alapvető információkkal szolgáljunk az elvonási tünetekkel kapcsolatban amelyekre oda kell figyelni, de nem tartalmazza azokat a specifikus lépéseket melyeket meg kell tenni ahhoz, hogy kezeljük a tanulókat, akik leszoknak a drogokról. A leírás eddigi tapasztalatból származik. Ám folyamatosan előjönnek új drogokkal, melyeknek újabb tüneteik vannak. Amit kulcsfontosságú tudnod, hogy hogyan hatnak a drogok a személyre, illetve a megfelelő eszközöket használd az elvonókúra során, hogy a tanulót minimális kellemetlenséggel tudd keresztülvinni a programon.

A Narconon egyedülálló gyógyszermentes elvonókúra program standard szolgáltatása működik a legjobban. A Narconon elvonókúra  (program) intenzív szolgáltatásával képesek vagyunk a legtöbb tünetet minimalizálni vagy teljesen megakadályozni. A Narconon elvonókúra 100%-osan drog-mentes.

Fontos! A konkrét technológiát az egyes kezeléseknél nem tartalmazza az anyag, azt az erre kiképzett elvonási specialisták elsajátítják. Ezért ismeretek hiányában ne kezdjen el elvonást függőségben szenvedő személynél Narconon elvonási specialista felügyelete nélkül, mivel szélsőséges reakciókat tapasztalhat, melyek kezelésének nem ismerete végzetes helyzeteket okozhat.

 

 

Más drogok

Új drogokat mindig készítenek. Ezek közül számos a már meglévő drogok variációja, és lehetnek ugyanazok az elvonási tüneteik. Az Elvonási Specialistáknak ismerniük kell az új drogokat amik a piacra kerülnek és az állítólagos elvonási tüneteiket, melyekre figyelni lehet ha egy új tanuló kezdi el a szolgáltatást. A standard Narconon Elvonási Lépés jól működik minden esetben, amikor intenzíven és folyamatosan szolgáltatják.

Ám minden drog-eset kezelésének a kulcsa a Narconon gyógyszermentes elvonókúra elvégzése. Ha a tanulónak van orvosi engedélye arra, hogy elkezdje a programot, akkor a legtöbb esetben – ha nem mindig – az elvonási tünetek kezelhetőek vagy teljesen megelőzhetőek azzal, hogy törődünk a tanulóval, odafigyelünk arra ami vele történik, és biztosítjuk, hogy a Narconon Elvonási Lépést standardul, intenzíven szolgáltassák neki.

12,143 total views, 2 views today