Background Image

Eredmények

Home  /  Eredmények

Az életmentés 5 évtizede

 


Amikor ide jöttem csak meglátogatni ezt a helyet akkor még nem tudtam, hogy itt is maradok, de itt hoztam egy helyes döntést. Ezt kezdetben csak belül éreztem és nagyon nem tetszett semmi sem, de találkoztam itt kedves emberekkel akik segítettek és a cselekedeteimben és a hozzá állásomban is megmutatkozott ez a belső jó döntés. Nagyon boldog vagyok,hogy elvégeztem az egész programot és nagyon hálás vagyok a családomnak, akik kitartottak mellettem és erre a jó helyre beszerveztek. Nagyon boldog vagyok, hogy helyrehoztam az etikámat és olyan dolgokat tanultam meg, aminek később az életben is hasznát veszem.
Köszönöm a lehetőséget és akkor itt az ideje újrakezdeni. F. D.


Amit észrevettem és nekem ez nagy siker, hogy a legtöbb ártó tettem, amit elkövettem azután történt, hogy elkezdtem drogozni és valamilyen kapcsolatban áll azzal, hogy drogoztam. Jó érzés volt belegondolni, hogy végre nem lesz ott az életemben a drog, ami a legtöbb ártó tettemnek és rossz élményeknek forrása.” B. Zs.


Úgy érzem vidám vagyok, úgy és olyan értelemben, mint még eddig soha. Nem haragszok meg emberekre azonnal, vagy egyáltalán semennyire, még azt is meggondolom, hogy rászólok e valakire. Jobban érzem magam a bőrömben. Végre úgy gondolok a drogra, hogy az rossz és káros mindenkire és nem úgy, mint a buli kellékei. T. J.


A drogproblémám számomra nagyon súlyos volt, mert 21 évig használtam kokaint. Csapdában voltam, és nem tudtam, hogyan kerüljek ki belőle. A program szaunás része volt a programom csúcspontja, mert szó szerint láttam, ahogy a drogok kifolynak a szervezetemből. Vagyis fehér volt az izzadságom, ha fogalmazhatunk így. Így távozott belőlem az a csomó szer. A koncentrációm az életben, ahogyan a dolgokra néztem, világosabb lett. Az önbizalmam napról napra nőtt, egyre nagyobb és nagyobb lett, míg már biztos voltam a tetteimben, magabiztos voltam velük kapcsolatban, és tudtam, hogy a drogok nélkül minden döntésem helyes lesz. Ténylegesen visszahozott. A való életben találtam magam. Az egész családom boldog volt, mert visszakapták a bátyjukat, édesanyám és édesapám pedig visszakapták a fiukat. És újra a csoport részének érzem magam, már nem voltam egyedül. R.S.


Mielőtt elkezdtem a méregtelenítőt az idős emberekkel, sőt még a szüleimmel sem tudtam szépen beszélni, sőt úgy éreztem utálom őket, mert idősek vagy betegek esetleg feledékenyek. A méregtelenítő alatt pedig egy 72 éves ember lett az egyik nagyon jó barátom, akit nagyon megszerettem. A szüleimmel sokkal jobb a kapcsolatom, úgy érzem tudok már hatni rájuk, akkor is, ha csak kicsit. Mintha türelmesebb lennék velük. Teljesen más nézőpontból nézem az embereket és magamat is. Úgy gondolom, hogy a három hónappal ezelőtti énem soha nem leszek többé, olyan mintha nem én lettem volna az. T. J.


Igazából már nem volt életem, nem volt a közelemben a családom, mert elvágtam magam tőlük. A barátaim, akik voltak… Nem beszéltem többé velük. Csak a hálószobámban voltam, és ittam. Mikor a Narcononba jöttem, nem beszélgettem, csak így járkáltam körbe, lehajtott fejjel. Amikor elkezdtem szaunázni, minél többet voltam a szaunában, annál jobban éreztem magam, ahogy jött ki belőlem az anyag. El tudtam kezdeni egy kicsit világosabban gondolkodni, az ítélőképességem nem volt ködös. És mindennap, napról napra, egyre jobban és jobban lettem önmagammal kapcsolatban. Ez a hely megmentett. Tényleg gyorsan csúsztam lefelé. És ha nem jöttem volna ide, mostanra már valószínűleg meghaltam volna. A Narconon visszaadta az életem. Segített visszakapni a büszkeségem, a becsületem. Újra büszkén tudok tükörbe nézni. Már nem félek többé a tükörbe nézni. És amikor a tükörbe nézek, egy teljesen új embert látok. Csodálatos érzés. A.F.


És a legjobb az volt a programban, hogy megtudtam, ki vagyok, és semmi mögé nem kellett elbújnom. Nem kellett drogoznom, hogy kényelmesen érezzem magam. Nem kellett drogoznom, hogy beilleszkedjek. Önmagam vagyok, és megtanultam, hogy az legyek, aki vagyok, és nincs a világon nagyobb ajándék, mint megtudni, ki vagy, és jól érezni magad a bőrödben. J.C.


El se hiszem, micsoda életről maradtam le amiatt, hogy drogoztam. És amikor végre visszakaptam, amikor végre rájöttem, hogy vége, az valahol a program felénél volt. Elkezdtem mindent felfogni. Megcsináltam a kommunikációs gyakorlatokat, a méregtelenítő programot, szedtem a vitaminokat, tanultam a készségeket, hogy jobb ember legyek. Az oklevélátadás estéjén egyszerűen láttam, hogy visszaadtam az életet a családomnak. Visszakapták a szívük hiányzó darabját. A Narconon program megmentette az életem. E nélkül nem lennék itt. Nem lenne feleségem, nem lenne családom, nem lenne két gyönyörű lányom. Visszaadta nekem az életem. R.U


A Narconon program volt az a program, amely működött nálam. Megmentette az életem, amikor már azt gondoltam, hogy minden elveszett. V. L.


A programra kerülve észrevettem, hogy gyarapszik a súlyom, és újra egészségesnek nézek ki. Újra pirospozsgás volt az arcom. Tényleg erőlködés nélkül nevettem. Természetesen jött. Reggelente energiával telve ébredtem. Jött apukám, és mikor meglátott, azt mondta, hogy mintha kicseréltek volna. Olyan a kapcsolatom a családommal, amilyen a Narconon előtt soha nem volt. Ez egy más nézőpont, amit sosem értem volna el, ha nem jövök a Narcononhoz. Végre képes vagyok megtanítani a lányomnak, hogy mik a jó dolgok, és mik a rossz dolgok, és ha visszatekintek a múltra, tudom, hogy annak mindörökre vége. Mintha egy napot se vesztettünk volna. Nagyon szeretjük egymást, és ezt sosem kaptam volna vissza, és sosem éreztem volna, ha nem jöttem volna a Narcononhoz.  M. D.


 

10,432 total views, 2 views today