Background Image

Új Élet Központ

Home  /  Új Élet Központ

 

Itt valóban új élet kezdődik az elvonási program elvégzése után.

A Narconon egyedi programja példa nélküli eredményeket kínál. Központjaink megadják azt a stabilitást és kényelmet, amely segít neked megszabadulni a függőségtől, és drogok nélkül újjáépíteni az életedet. Munkatársaink törődése végigkísér utad minden lépésén.

A Narconon Garáb Új Élet Központ a gyönyörű Kelet-Cserhát tájvédelmi körzet és a világörökség részét képező Hollókő között helyezkedik el egy csendes erdő szélén. Nem messze több forrás és vulkanikus dombok is találhatók. E nyugodt és stresszmentes környezetben semmi sem vonja el a figyelmed a rehabilitációról.

Négycsillagos vendégszobáinkban kipihenheted magad – a megfelelo pihenés a program fontos része. Tápláló ételek, köztük saját gyümölcsfáink és konyhakertünk friss termése segít a gyorsabb felépülésben. Itt minden azt a célt szolgálja, hogy a rehabilitációd teljes és sikeres legyen.

Ha neked vagy valamelyik ismerősödnek drog- vagy alkoholproblémája van, vedd fel a kapcsolatot a Narcononnal!

 

Függőség kezelése diszkréten, humánusan és véglegesen!
www.narconongarab.hu

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Bármilyen problémád vagy kérdésed van a drogokkal kapcsolatban, írj nekünk és mi segítünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Kér postán ingyenes tájékoztatót a programról?
nemigen

Postázási cím

Üzenet

Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolattartás céljából a szolgáltató az általam megadott személyes adataimat felhasználja.

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatvédelmi Szabályzat tartalmát.

Az adatait bizalmasan fogjuk kezelni. Minden rendelkezésünkre bocsátott információ szigorúan bizalmas jellegű. További információk: Adatvédelmi irányelvek

 

 

 

16,945 total views, 4 views today