Background Image

Könyv vásárlás

Home  /  Könyv vásárlás

Társadalmunk telítve van az egészségre káros anyagokkal: drogok, szennyeződés, sugárzás. Ezek tönkreteszik az ember egészségét, és csökkentik az energiáját.

Ami ennél is aggasztóbb: útját állják minden lelki vagy szellemi javulásnak. Még az életétől is megfoszthatják az embert.

A megoldás?

Az Új élet méregtelenítő a következőkből áll: testmozgás, izzadás szaunában, gondosan felügyelt folyadékbevitel és táplálkozás. Az eljárásmód felszabadítja és kimossa a méreganyagokat, amelyek a testben maradtak – még azután is, hogy a személy felhagyott a drogozással.

Kérdezd meg bármelyik Narconon végzettet az Új élet méregtelenítőről. El fogják mondani, hogy kiizzadták a drogokat, amelyek be voltak zárva a szervezetükbe, és új energiára, új életerőre tettek szert – egy olyan új életre, amelynek már nem része a drog utáni sóvárgás.

Eredmények:

Kezdtem ismét reménykedni. Ez lényeges volt. A szauna program nélkül ma nem lennék az, aki vagyok.

Nagyon jó kedvem van és olyan nyugodt vagyok, mint még soha. Érzem, hogy most már jönnek a jó idők.

Rengeteg régi érzést és emléket kaptam vissza. Érzem, hogy a testem megtisztult a méreganyagoktól és a drogoktól. Jobb a kedvem, jobb a közérzetem és energikusabb vagyok.

Több százezren végezték már ezt a programot és mindannyian arról számolnak be, hogy boldogabbak és tudatosabbak, az érzékeik pedig kifinomultabbak lettek, mint valaha voltak. Tudjon meg többet a méreganyagok testünkre gyakorolt hatásairól és a kezelésük módszeréről, ami már bizonyított!

A módszer, ami a Grand Zero tűzoltóit megmentette!

VEGYE MEG  és olvassa el a TISZTA TEST, TISZTA ELME CÍMÛ KÖNYVET!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Postázási cím (kötelező)

Könyv

Darab

Üzenet (bármilyen egyéb adat/kérdés a rendeléssel kapcsolatban)

A könyvvásárlás részleteivel kapcsolatban felvesszük Önnel a kapcsolatot.

4,823 total views, 2 views today